WORTHLESS – Worthless

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Arvosteltavaksi tullut levy on Tampereella vuonna 2009 perustetun Worthlessin ensimmäinen demojulkaisu ja se on saatettu kaiken kansan kuultavaksi digitaalisessa muodossa yhtyeen Soundcloud-sivun välityksellä. Julkaisuun kuuluvat kaksi kappaletta sisältävät melko maukasta black- ja death metal sävytteistä musiikkia, jotka eivät kappaleina ole ollenkaan hullumpia ja ovat oikein hyvä aloitus yhtyeen julkaisujen saralla.

Äänipolitiikkansa puolesta yhtye kuulostaa melko likaiselta, äänimaailman ollessa demonauhoitukseksi oikein sopiva ja kappaleiden soljuessa runtaten eteenpäin. Kappaleet eivät sisällä mitään turhaa hienostelua ja soitinmasturbaatiota, vaan niissä on koko ajan hyvä ja aggressiivinen poljento päällä, eivätkä ne jämähdä missään vaiheessa junnaamaan tylsästi paikoilleen.

Mukana tulleessa saatekirjeessä luvataan uudesta materiaalista jota mahdollisesti julkaistaan ensi vuoden puolella ja tätä uutta materiaalia jään kyllä ihan kiinnostuneena odottamaan. Arvosteltavat näytekappaleet jättivät oikein positiivisen kuvan yhtyeestä ja sen musiikista. Vaikka kappaleet eivät nyt ehkä olleetkaan mitään varsinaisia hittibiisejä tai erityisen mieleenpainuvia, niin olivat ne silti oikein hyviä sävellyksiä joita kuunteli oikein mielellään. Eikä niistä varsinaisesti mitään pahaa sanottavaa pysty myöskään keksimään, vaan enemmänkin olisin mielelläni kuunnellut.

Aleksi Vaittinen