VERA CRUZ – Skinandteethandnails

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Season of Mist

Väsyttää nyt oikein kunnolla, sillä vastaan tuli niin tylsä hardcore-levytys ettei ällistyneen suun lokseelta ja haukoittelemiselta meinaa pystyä koko arvostelua kirjoittamaan. Vera Cruz on lähtöisin Ranskasta ja Skinandteethandnails on ilmeisesti yhtyeen toinen tai kolmas levy, ei oikeastaan kiinnosta edes. Kappaleet ovat hardcorelle tyypillistä meuhkausta ja pauketta, mutta tämän levyn tapauksessa se kaikki on vain toteutettu niin mitäänsanomattomalla ja sieluttomalla otteella, että on todella vaikea saada mitään tarttumapintaa.

Kappaleet ovat pääasiassa nopeaa tykitystä, välillä on tietysti jotain breakdownia ja sitten kuulostetaan niin herkältä MTV-muotiyhtyeeltä. En nyt sanoisi, että levyä vituttaa kuunnella, mutta kyllähän sitä, kun tarkemmin nyt oikeastaan miettii niin vituttaa kuunnella. Kyllä levyllä muutama ihan kuunneltava kappale myös on, joissain biiseissä on ihan hyvää riffittelyä ja niin edelleen, mutta kun se ei vaan riitä.

Kirjoitan tätä maailmanlopun päivänä (21. joulukuuta), niin luonnollisesti vähän kyllä vituttaa jo muutenkin, kun Godzillaa ei näy, eikä mitään sienipilviä ole havaittavissa horisontissa. Ehkä tästä johtuu ja on myös osasyy tulikivenkatkuiseen arvosteluuni, mutta se on aivan taivaan tosi, että levy on aivan helvetin tylsä.

Now I am really tired, because I just stumbled upon such a boring hardcore album that I am almost unable to write this whole review because the sound of my jaw dropping to floor from amazement (of shittiness) and all that yawning. Vera Cruz originates from French and Skinandteethandnails is their second or third album I guess, or something like that, I’m not that interested to find out. Songs are pretty typical for hardcore, lot of ruckus and loud noises. But in the case of this album, all has been done with so bland and soulless touch, that it is really hard to get any kind of hold on the songs.

Songs are mostly just fast banging, of course there is those necessary and much needed breakdowns when you’re supposed to sound like your typical fashionable MTV-band. I’m not saying that it really pisses me off when I have to listen to this record, but when thinking about it more specifically, it actually does piss me off. Ok, there are few ok songs on the record and some of them contain some decent riffing et cetera, but that is just not enough.

I am writing this review on the same day as the world was supposed to end (21th of December), so naturally I am a bit pissed already because I can’t see Godzilla anywhere and neither there are any mushroom clouds to be seen on the horizon either. So maybe that is part of the reason why my review is so full of fire and brimstone, but it’s the honest truth that this album is just so fucking boring.

Aleksi Vaittinen