THE STOMPCRASH – Directions

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Dreamcell11

 

Italialainen dark wavea puuhaileva outolintu The Stompcrash herätti mielenkiintoni muutamalla vanhemmalla videolla, jotka satuin näkemään. Hieman Joy Division -tyylisillä aalloilla liikkuva bändi soittaa varsin popahtavaa, mutta kevyen melankolista rokkia. Vuonna 2002 aloittanut yhtye julkaisee nyt toisen kokopitkän albuminsa tummanpuhuvaa romantiikkaa.

Levyllä ei valitettavasti ole kovin montaa edes keskinkertaista biisiä. Muutama kappale saa hieman hyräilemään mukana ja luo mukavan kevyttä, surumielistä tunnelmaa, mutta pääosin levy sai ainakin minut haukottelemaan ja ajatukseni harhailemaan. Omaperäisyyden puutteesta ei ole kyse, mutta se niin sanottu hittiaines jää uupumaan.

Oman genrensä piireissä Stompcrashin levylle varmasti löytyy faninsa, mutta muissa kuulijoissa se tuskin herättää suuria tunteita. Parhaillaan se on keskinkertaisen viihdyttävä, mutta valitettavasti ei kuitenkaan yllä sen pidemmälle. Kykyjä porukalla varmasti olisi parempaankin ja ehkäpä niitä vielä nähdään jatkossa.

Markus Mähönen