STEORRAH: An Eroticism In Murder

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Sleepcastrecords

An Eroticism In Murder on mainio esikoislevy. Kappaleet ovat vaihtelevia, aina hempeästä pianosta ja akustisesta kitarasta progeen asti. Debyytiksi levy on vahva ja monipuolinen. Kuulijalle ei jätetä mahdollisuutta nukahtaa kesken levyn.

Viimeinen varsinainen kappale, Bright’s Disease on erinomainen osoitus, miten sekä laulaja Andreas Märzin ääniala että kappale voivat muuttua aivan tyystin ja varoittamatta. An Eroticism In Murderilla on myös jatkuvasti läsnä luonnonääniä, meren tai tuulen kohinaa, mikä luo omaa tunnelmaansa, olkoonkin hieman puhkikulutettu idea.

Harjoitusta yhtye vielä kuitenkin tarvitsee, mutta parannettavaa ei kuitenkaan liikaa enää vaadita. Ei tämä välttämättä ideaaleinta musiikkia aurinkoiseen kevätpäivään ole, mutta aivan kuunneltavaa koska tahansa. Toivottavasti kuulemme jotain uutta Steorrahilta myöhemmin, eihän tätä tähän viitsisi jättää!

Camilla Perttula