STEEL VENGEANCE: Prisoners – The Remasters (uudelleenjulkaisu)

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Metal Mind Productions

Prisoners ilmestyi vuonna 1988, ja Second Offenceen verrattuna – mikä ei kylläkään paljon vaadi – meno oli kerrassaan ainakin kaksin verroin pirteämpää. Albumi starttaa erittäin vahvasti kappaleilla Burned Out, Destroy, Streets of Gold ja She’ll Never Tell. Myös vokalisti Scott Carlssonin repivä vokalisointi pääsee näissä tempoltaan nopeammissa siivuissa paremmin oikeuksiinsa.

Vaikka yhtyeen kolmannelle albumille on eksynyt pari hieman yhdentekevämpää hitaampaa viisua, on Prisoners kuitenkin longari, jota voi hymyillen suositella kaikille kasari-heavystä diggaaville true metal -prinsseille ja belsebuubin bändäreille.

Valitettavasti alkuperäinen kansivalokuva on korvattu Second Offencen kaltaisella photoshop-iljettävyydellä. Prisonersin originaalikansi on nimittäin tietystä ”yöjuttumaisuudesta” huolimatta very metal. Myös Prisonersin Metal Mind -versiota on lihotettu bonareilla, joten tässä mielessä kysymyksessä on ihan kelpo uusinta analogisine soundeineen, mutta niille joille alkuperäiskannet ovat musiikin lisäksi puoli hampurilaista, saavat jatkaa nettihuutokauppojen selailua.

Tuure Heikkilä