Sairaus #3

s3

 

Zine-esittely: Sairaus #3 (Omakustanne, 11/2014, s. 64)

Sairaus jatkaa sairaalloista ruumiskasassa möyrimistään uusimmassa numerossaan, joka julkaistiin jo viime vuoden loppupuolella. Lehti oli jäänyt lojumaan materiaalivastaavamme asunnon nurkkiin, josta johtuen kappaleeseeni oli päätynyt jotain ruskeita ja muita epämääräisiä tahroja, liekkö paskaa tai muita eritteitä, mutta jotka toivat kuitenkin oman pikantin tunnelmansa lehdelle, heh!

Edellisestä lehdestä tuttujen manifestien määrää on hieman laskettu (mikä on mielestäni oiva veto, sillä ne olivat ehkä #2:n tylsintä antia) ja haastatteluihin uhrattua sivumäärää on kasvatettu ja niitä on myös enemmän, joka ainakin saa perseeseen työnnetyn peukun täältä osoitteesta. Haastattelut ovat kautta linjan hyvin mielenkiintoisia. Niistä pystyi myös aistimaan aidon kiinnostuksen haastateltavaa ja aihetta kohtaan, eivätkä ne olleet mitään pinnallista paskaa, jollaiseen valitettavan usein törmää nykypäivänä.

Elokuvasensuurista kertova artikkeli oli myös hyvin mielenkiintoista luettavaa, ja muutenkin lehti antaa miellyttävästi tilaa myös muulle kuin puhtaasti musiikkia koskevalle sisällölle. Sairaus #3 paransi huomattavasti sisältönsä puolesta edelliseen numeroon verrattuna.

Aleksi Vaittinen