SACROCURSE – Sulphur Blessing [Tape]

sacrocurse-cover-small
Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Jenkkiläinen Sacrocurse rytistelee räkäistä black deathia Etelä-Ameriikan tyyliin debyyttikasetillaan. Bändi on uusi tulokas, mutta itse herrat vanhoja tekijöitä kuten porukan nokkamies ja saatekirjeen mukaan jonkinlainen sceneveteraani Zolrak Montes, joka on tuttu (ei tosin minulle) muun muassa Unholier ja Nodens yhtyeistään.

Kasetti polkaisee heti käyntiin täydellä rytinällä. Nopeaa ja rosoista ryskettä, kitaran vinguttelua ja vihaista rääkynää. Äänipuolella menään kivan likaisella lo-fi menolla. Sinänsä siis tyylilajille varsin uskollista materiaalia. Biisit ovat kohtalaisen meneviä ja kasetin jaksaa kyllä kuunnella ihan mielenkiinnolla alusta loppuun, mutta jotain jää kuitenkin puuttumaan ainakin omia kuulonystyröitäni kutkuttavasta kokemuksesta.

Sulphur Blessing on oli ihan kuunneltava tapaus, mutta ei kuitenkaan jaksanut kiinnostaa kovin montaa kuuntelukertaa, sillä biiseistä tuntuu puuttuvan sopiva omaperäisyys ja se tietty koukku. Itse kasetti on rajoitettu 300 kipaleen painos eli jos väkivaltainen, rosoinen ja nopea black/death metal kutkuttaa makuhermoja niin eikun tilaamaan.

Markus Mähönen