RYTMIHÄIRIÖN KUUDES UUNISTA ULOS

Suomen surmacoreskenen pioneerien uusin albumi Todellisuuden mestari ilmestyi 3. toukokuuta. Samana päivänä starttasi jo nimellään paljon lupaava Olen kännissä 2013 -kiertue.

Todellisuuden mestari on Rytmihäiriön uran kuuden täyspitkä ja se on äänitetty Sonic Pump studiossa hovituottaja Jukka ”Raittiusleirin Bob Ezrin” Varmon toimesta. Keskivertoa paremmasta miksauksesta vastaa edellisenkin levyn äänimaailman takana ollut kultakorva Dan Swanö (mm. Bloodbath, Opeth, Edge of Sanity). Albumin ensimmäinen singlelohkaisu, Viinahampaat, ilmestyi muutama viikko sitten.
Katso kappaleen lyriikkavideo tästä.

Todellisuuden mestari on voimakkaampaa Rytmihäiriötä kuin koskaan! Ulosanti on nostettu uudelle tasolle joka suhteessa. Kielisoittimiin on laitettu paksummat kielet ja yhteisestä sopimuksesta on jokainen soittaja äänityksiä edeltävän 12-15 kuukauden aikana tarkoituksella lihottanut itseään saadakseen vaadittavaa syvyyttä ilmaisuunsa, kommentoi yhtye tuoretta tuotostaan.

1988 perustettu Rytmihäiriö edustaa Vantaanjoen suistolta kumpuavaa sysimustaa sielunmaisemaa, joka on arvomaailmaltaan avoimen antikristillistä ja julistukseltaan rohkeasti raamatunvastaista; herättihän jo bändin vuonna 2005 julkaistu albumi Saatana on Herra huomattavaa hätää ja hajaannusta Suomen Siionissa. Edellinen 2010 keväällä julkaistu albumi Surmantuoja nousi suoraan Rumban listalle sijalle ykköseksi ja Suomen virallisella albumilistalla sijalle 6.

Olen kännissä 2013 -kiertue

3.5. Keikkamesta, Salo
4.5. Suisto-klubi, Hämeenlinna
11.5. Rytmikatti, Kouvola
17.5. Nosturi, Helsinki
18.5. Stoppari On The Rocks, Mikkeli

16.6. Provinssirock, Seinäjoki
22.6. Nummirock, Nummijärvi
14.7. Ilosaarirock, Joensuu
27.7. Qstock, Oulu
16.8. Dark River Festival, Kotka
31.8. Lutakko Liekeissä, Jyväskylä
Rytmihäiriö