REVERIES END – Beneath The Silent Shades

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: demo

Melankolisen metallin yrittäjä Reveries End on saatekirjeen perusteella varsin tuottelias yhtye. Debyyttidemo Beneath the Silent Shades on neljän kappaleen mittainen paketti, joka ei jätä esikuvia varmasti epäselväksi.

Naislaulajajohtoinen rykmentti tekee sen mitä taitaa, eli hyvin perustasoisen tunnelmointimetallin kaikkine kauniine melodioineen ja tunnelmointihetkineen. Pakettia on selvästi kasattu innolla, mutta pientä parannuksen varaa olisi lähes jokaisella osa-alueella. Musiikki menettelee, mutta ehkä sävellyksiin voisi yrittää keksiä hiukan jotain, joka saa kuulijan kiinnittämään oikeasti niihin huomionsa. Nyt musiikki jää hiukan taustamassaksi laulaja Sariina Tanin laulun alle. Lauluääni on kieltämättä hyvä, mutta läpi demon kuuluu pieni ujous tai varovaisuus. Reilusti vaan voimaa peliin!

Reveries End ei tarjoa mitään ennen kokematonta. Bändi hallitsee oman genrensä avainasiat hyvin, mutta se loppuviilaus vaatisi hiukan tekemistä. Lauluääneen voimaa ja biiseihin tilkka enemmän latausta niin lopputulos on jo varmasti huomattavan paljon parempi.

Juuso Viljanen