REMISSIONS: Remissions [7” EP]

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Doomsday Records / Evil Corporation / Hockey Champ

Oletin nimen taakse kätkeytyvän punkin, tai jopa uuden aallon kaltaista musiikkia harrastavan orkesterin. Onneksi Remissions tuuttaakin tummanpuhuvaa, metallistakin vaikutteita ottavaa hardcorea. Kaikki neljä kappaletta ovat varsin mainioita. Sinänsä ponteva aloitus ei kuitenkaan vielä täysin vakuuta, sillä hidas väliosa laskee hieman fiiliksiä. Mutta sen jälkeen piru pääsee kunnolla irti, ja kaikki kolme seuraavaa vetoa ovat erittäin laadukasta tavaraa. Aggressiot lasketaan valloilleen ja soitto kulkee jouhevasti ja tarkasti, mutta soundit ovat silti sopivan rosoiset.

Huutajakaan ei aiheuta minkään sortin ärsytysreaktiota, joten kaikki elementit ovat varsin hyvin paikoillaan. Päätösbiisi on monipuolisin ja paras ollen siis varsin mainio valinta siihen paikkaan, sillä näin tuotteen laatu sen kun nousee loppua kohti. Eikä sanoituksissakaan ole napisemista. Hyvänä esimerkkinä Tired, joka ei todellakaan ole aiheeltaan mitenkään omaperäinen, mutta tilitys sopii täydellisesti yhteen päin kasvoja iskevän musiikillisen täsmäiskun kanssa. Bändi uhkuu niin jykevää voimaa ja itseluottamusta, että sellaista ei tule vastaan ihan jokaisella debyytillä. Eikä kansiakaan voi haukkua amatöörimäisiksi. Raju vinyyli, josta on vaikea olla pitämättä.

Tuukka Termonen