REDEYE – …Of Blood DEMO

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Pohjois-Savolainen, tarkemmin sanottuna iisalmelainen, Redeye on ehtinyt kokemaan tyylisuunnan ja miehistön vaihdoksen lyhyen uransa aikana, mutta ilmeisesti tästä on kuitenkin ollut bändille enemmän hyötyä kuin haittaa. Yhtyeen demo …Of Blood on viiden raidan mittainen annos death-thrash metalia, eikä itse asiassa mitään huonoa sellaista.

Kappaleissa on helvetisti brutaaliutta ja soundien mukanaantuomaa raskautta. Useampaan otteeseen demon läpi kuunnelleena tykästyn materiaaliin yhä enemmän ja enemmän. Matalalta kaikuva murinavokalisointi on omiaan tuomaan musiikkiin vielä lisää synkkiä sävyjä. Sävellykset ovat hyvin riffipainotteisia metalli-iloitteluita, joiden sanoma tuskin jää epäselväksi. Demotason materiaaliksi paketti on erittäin hyvä, ellei jopa täydellinen.

Jonkin verran kotimaan demoskeneä seuranneena ja kuunnelleena nostaisin Redeyen kenties jopa kotimaisten demobändien kärkisijalle. Kaikki osaset ovat loksahdelleet paikoilleen, ja bändi tietää mistä naruista sen kannattaa vedellä. Mikäli taso jatkuu tällaisena, on lähitulevaisuudessa vaarana nähdä Redeye kenties jopa siellä teidän oman kuppilanne lavalla soittamassa. Iso käsi tälle yhtyeelle.

http://www.myspace.com/redeye2hell

Juuso Viljanen