REDEYE – I Am God

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Vaatimattomasti nimetty I Am God tarjoilee kuusi harvinaisen tasaista trash metal siivua mausteilla. Biisintekemisen perusteet ovat nelikolla hallussa, joten kappaleita jaksaa kuunnella aina uudestaan. Vaikka mukana on kaksi hieman rauhallisemmin alkavaa vetoa, perusteet ovat selkeät. Eli murjotaan suhteellisen simppelistä riffistä toiseen turhia kikkailematta. Siitä huolimatta tämä ei ole liian ennalta-arvattavaa tavaraa.

Yhdellä kitaralla operointi säilyttää alkukantaisen meiningin, vaikka kerroksittain välillä ilmaistaankin. Toisin sanoen musiikki hengittää kun pidättäydytään perusasioissa. Nopeampiin repäisyihin kaipaisin kyllä jotain ilkeitä kitaralikkejä! Mukava saada sanoista selvää, vaikka laulajalla multaa kurkussa onkin. Rummut ja basso vetävät tasavarman pohjan ja jokainen biisi on hyvä. Neljäs demo tältä porukalta ja konsepti alkaa olla selvä, sekä toimiva.

Hannu Marila