PSEUDOGOD: Deathwomb Catechesis

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Kvlt

Kotimaisen Kvlt-lafkan tuorein julkaisu on venäläisen Pseudogodin esikoistäyspitkä. Tätä ennen yhtye on ilmaissut itseään muutaman split-kiekon avulla. Tyylinä yhtyeellä on keskitempoinen bestial black metal.

Keskitempoisuus tekee Deathwomb Catechesiksesta myös tasapaksun. Levyn materiaali jää hyvin vivahteettomaksi. Tämän tyylin levylle olisi kaivannut lisää kaaoksen ja kaahauksen määrää. Nyt yhtye jää liian turvallisen kuuloiseksi. Levyn energia jää kauaksi siitä voimasta, jonka esimerkiksi Blasphemy tai Revenge ovat saaneet levylle vangittua.

Levyllä ei myöskään ole valtavan mieleenpainuvia elementtejä. Usean kuuntelukerran jälkeen levy jää edelleen hahmottomaksi. Peruspalikat ovat Pseudogodilla hallussa, mutta se mielipuolisuus, joka nostaisi levyn uudelle asteelle jää Deathwomb Catechesis -levyltä vielä puuttumaan. Loppuun mainittakoon, että levyn tuhdin kansivihkon kuvitus on erittäin onnistunut ja tyylikäs.

Joonas Tanskanen