Nurja kehä -zine nurjailee ja doomailee

Musiikkiaiheisten pienlehtien rintamalle ilmesyy uusi läpyskä. Tässä hieman tietoa siitä.

Lehden tekijät kertovat:

”Kyseessä on Nurja kehä -niminen, doomiin yms. keskittyvä zine. Koko: 60 x A4. Ilmestyy viikolla 30. Hinta 5e.

Sisältö: Baxter Stockman, Fistula, Goatess, Lord Vicar, Mother Susurrus, Skogen Brinner, Woodrue. Muutama kolumni, leffajuttua, levy- ja keikka-arvioita.”

nk1_1-sivu001

”Tekijöinä kokenut kirjoittajakaksikko, Tuukka (Visto, UG, Miasma) ja Jouni (Ajatuksen Valo + Abhorrent Visions -zine, Lammaszine.fi). Ajatuksen valon #7 oli doom/sludge -spesiaali, ja se innoitti Jounin ideoimaan pelkästään noihin tyyleihin liittyvää lehteä (samalla AV jatkaa toki).
Jounilla oli siis tarve alkaa tehdä lehteä doomiin keskittyen, kun tykkää siitä niin kovasti. (Vaikka toki mukaan tuli paljon muutakin kuin doomia / sludgea.)

Teemanumero #7 on myös ollut yksi suosituimmista Ajatuksen Valoista. Jouni pyysi Tuukan mukaan, tämä oli tehnyt tuohon seiskanumeroon Opium Warlords -jutun ja diggaili muutenkin noita genrejä. Jonkinasteista kirjoitustaukoa viettänyt Tuukka suostui mukaan, kahdestaan tekeminen tuntui helpolta verrattuna yksin toimimiseen. Haastateltavia on ollut helppo keksiä ja saada mukaan, ja jo ennen ekan julkaisua toisen numeron suunnittelu on täydessä vauhdissa.”

Seppo Rautio