NEUROSIS: Souls At Zero

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Neurot Recordings

Tylsää sludgea, doomin ja hc-punkin risteymä. Itse en pidä punkista juuri missään muodossa, doomista sen sijaan hyvinkin paljon. Tästä ilosta en oikein osaa päättää mitä mieltä tästä tulisi olla. Periaatteessa Souls at Zero on aivan mainio levy. Kappaleet ovat pitkiä, kuten doomissa on totuttu, mutta hardcore punk tulee läpi ja iskee tärykalvoille turhankin aggressiivisesti makuuni.

Lyriikat Souls at Zerolla on miksattu musiikin alle, mikä ei välttämättä ole huono asia, mutta jos lyriikat löytyy, ne voisi haluta kuullakin. Itseasiassa kappaleet toimisivat yhtä hyvin myös instrumentaaleina.

Rummut ja muut vaikutteet folkista piristävät, mutta eivät antaneet anteeksi muuten hieman tylsähköä kokonaisuutta. Levy on liian pitkä, että sen jaksaisi kuunnella vapaaehtoisesti useamminkin. Vaikka musiikissa ei sinänsä ole mitään vikaa, päin vastoin, tunnelma ja soundi eivät vain kolahda.

Camilla Perttula