MEGRIMMTROLL: Promo DVD (demo)

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Ensikosketus tähän tekeleeseen saa minut odottamaan Aprillia! –huutoa. Luulen tämän olevan huono vitsi, mutta ilmeisesti tätä ei ole sellaiseksi tarkoitettu. Paketti pitää sisällään kaksi dvd-formaatin levyä, joista ensimmäisellä artisti soittaa bassoa huoneessa, jonka seinällä mollottaa Harry Potter –juliste. Miehellä on corpse-maalaukset naamallaan ja hän ärjyy peikoista, metsistä ja vuorista soittonsa päälle.

Ensinnäkin, musiikillisesti tässä ei ole mitään. Basso ja riffejä löytyy, mutta näitä samoja riffejä on kuultu esimerkiksi kotimaisen Kengurumeiningin puolesta jo moneen otteeseen. Tekstien puolesta tämä on täyttä potaskaa ja laulun osalta vielä enemmänkin. Ai niin, tämä on luokiteltu kategoriaan folkish black metal. Niin mikä? Niin missä?

Dvd-levy numero kaksi taas paljastaa saman miehen, tällä kertaa ilman maalauksia, keskellä jotain Skotlannin vehreitä (ja helvetin tuulisia) nummia. Bassoa soitetaan nytkin ja sama tarina peikoista ja maahisista jatkuu. Tässä vaiheessa alan olemaan valmis kaivamaan lusikalla silmät päästäni ja työntämään ne korviini.

Spesiaalimatskuna kakkoslevyllä on video lumisesta skotlantilaisojasta sekä talvisesta skottinummesta. No, voin kertoa ettei paljoa lämmitä. Kuraa mitä kuraa. En ymmärrä, en käsitä enkä varsinkaan tykkää. Arvosana demolle on tyly, mutta niin on arvostelijakin.

 

Juuso Viljanen