MAAX: Six Pack Witchcraft [MCD]

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Abyss Records

Että oikein six pack, kas kun ei koko kori. Viiden biisin mcd on siitä hyvä julkaisumuoto, että levyn pituus ei ehdi yleensä kyllästyttämään kuuntelijaa liian rankasti. Tämä on myös Maax-orkesterin onni, sillä ei tämän tyylin puolivillaista black thrash -höttöä olisi jaksanut vajaata 15 minuuttia kauempaa kuunnellakaan.

Biiseissä vilisee viinaa, kusipäitä, kirveitä… jätkillä on päällä farkkuliivit ja aurinkolasit, jiihaa! Aluksi levyn soundit kuulostivat oikein mukavilta mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen alkoi rupinen äänimaailma jo hieman häiritä. Siis parempi näin kuin putipuhtaana, mutta hieman liian tunkkainen soundi taitaa sittenkin olla. Ei sillä, ei soundien takia jää mitään oleellista huomaamatt, sillä Maax vetelee railakkaasti hengenheimolaistensa ja esikuviensa tapaan, ilman turhia kikkailuja. Onhan tämä keskinkertaista ja miljoonaan kertaan kuultua, mutta kuten totesin, mcd on hyvä pituus juuri tällaiselle murinalle.

Tommi Hakonen