LEASH EYE : V.I.D.I

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Metal Mind Productions

I`m cruisin` and rollin`! Mailimittarilla varustetulla kiesillä, tietenkin, on levyn teema. Kun puolalaisten toinen pitkäsoitto alkaa jyräämään ja kevään ensisäteet pistävät ikkunoista fiilis on vähintäänkin vappuinen. Mitä tapahtuukaan noin neljännen biisin kohdalla? Ei yhtään sen enempää kuin aikaisemminkaan.

Kymmenen rallin kokonaisuus toistaa samaa linjaa. Soitto on kyllä varmaa ja laulaja osaa sekä artikuloi hienosti. Mukava että koskettimet kuuluvat perus arsenaaliin, eivätkä ole vain maustamassa muutamaa raitaa. Silti kappaleet ovat rakennettu mielestäni liikaa kitarariffien varaan. Tempot eivät paljon vaihtele ja äänimaailma on joka ainokaisella raidalla sama.

Jää oikeasti harmittamaan kun osaavat kaverit kulkevat laput silmillä! Kunnon riskeillä ja ihan absurdeillakin ideoilla mielenkiinto sekä kuuntelukerrat kasvaisivat.  Ihan pätevää rokkiahan tämä on pieninä annoksina nautittuna. Tapahtumajärjestäjille vinkiksi; alkuillasta Leash Eye sitoisi yleisön silmukkaansa takuuvarmasti niin klubilla kuin taivasallakin.

Hannu Marila