LAKE OF BLOOD: As Time And Tide Erodes Stone

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Human Jigsaw Records

Yhdysvaltalaiseksi bändiksi varsin mainiota blackmetallia. Soundi on hieman liian puhdas ja rumpujen merkitystä tunnutaan miksauksessa yliarvioitaneen. Itse blackmetal genren edustajaksi Lake Of Blood taas ei mielestäni ole juuri sen kummempaa kuin mikään muukaan.

Levyllä on kaksi kappaletta, joista molemmat alkavat hieman överimystisellä tunnelmalla. Tunnelmat tosin vaihtuvat ensimmäisen kappaleen meren kohinasta merkilliseen kauhuambienssiin, joiden jälkeen pitkä kappale kuulostaa loppuunsa asti samanlaiselta mätöltä kuin alun tunnelmanluojan jälkeenkin.

Yleensä pidän pitkiä kappaleita parempina kuin radiomittaisia tai alle kaksiminuuttisia. Se voisi johtua siitä, että pitkissä kappaleissa pitää nähdä vaivaa, jotta kuulija jaksaa keskittyä koko kipaleen ajan. Sääli, että näillä kappaleilla keskittyminen herpaantuu lähes välittömästi. Edes laulajan normaalisti jopa pidettävä ääni ei tällä kertaa pelasta rumpumätön taakse jäävänä yhtään mitään. As Time And Tide Erodes Stone jäi hieman mysteeriksi, ehkä jotkut pitävät tästäkin.

Camilla Perttula