INHARMONIC – Ugly

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Sain hiljattain käsiini joensuulaisen Inharmonicin vuonna 2011 julkaistun demon. Kolmen death metal -biisin ja lähes 13 minuutin levyllä kuuluvat länsinaapurin kuolovaikutteet 90-luvulta, toisaalta se on tuotettu varsin siistiksi, eli rahinaa taikka pörinää ei juurikaan ole. Äänimaailma on kuitenkin tasapainoinen ja kappaleita on miellyttävä kuunnella, eivätkä ne ole hirvittävän raskaita verrattuna joihinkin muihin bändeihin genressä.

Yhtyeen kitaristien riffittely on tärkeässä osassa, ja onpa soppaan sotkettu jokunen kitarasoolokin. Sami Pehkosen hieno örinä ja Sami Ratilaisen messevä kannutus kruunaavat paketin. Varsinaisesti mitään suvantokohtia ei levyllä ole, mutta välillä painellaan kuitenkin jarrua. Tämä on hienoa, sillä aika tylsäksi se täysillä paahtaminen kuitenkin lopulta käy.

Tämä lähestymistapa death metaliin on mielenkiintoista tänä kasaripastissien aikana, ja ei Inharmonicia nyt suoralta kädeltä voi verrata muihin bändeihin. Eli sinänsä tuoreenkuuloista tavaraa ja porukan seuraavaa julkaisua kannattaa odottaa. Potentiaalia on.

 

Markus Jalkanen