INFECTED FLESH – Concatenation of Severe Infections

Concatenation
Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Comatose Music

Espanjasta, tarkemmin sanottuna Katalonian pääkaupungista Barcelonasta meitä tervehtii kaksikko, jonka levyttämässä musiikissa ei leppoisa Välimeri juurikaan aaltoile. Sen sijaan, kuten kenties vikkelimmät bändin ja levyn nimestä ehtivät päätellä, estradi on avoinna sisälmyksille, silvotuille jäsenille, murhanhimoisille houreille ja musiikillisille kuristusotteille. Goregrind siis on meiningin nimi.

Ihan voimallisesti intron jälkeen bändi kyllä hyökkää päälle. Kopiseva rumpukomppi päräyttelee hurjille kierroslukemille, kitarat jurnuttavat matalalla ja vinkaisevat välillä asiaankuuluvasti. Vokalisti kurnuttaa ja ärjyy. Siinäpä se sitten pitkälti onkin. Eipä siinä, näistä aineksista saisi kyllä kudottua helvetillisen kieroa ja mukaansatempaavaa ruhjontaa. Tässä tapauksessa väkivaltainen pyörre ei kuitenkaan imaise pukaansa, hieman vain läpsii kasvoille. Sitten riffittelyn ideaköyhyys ja rytmillinen tasapaksuus alkavat syödä bändin omia eväitä. Pari kappaletta hakee voimaa hitaammasta möyrinnästä mutta niidenkin ote on hieman liian kuivakka. Soundit ovat keskihyvät ja melko selkeät, mutta eivät mitenkään erityisen jyräävät tai sairaalloisesti pörisevät. Biisien intensiteetti kärsii myös siitä, että vokalistin pitää olla äänessä suurimman osan ajasta, jolloin hänen korinansa alkaa todellakin puuduttaa. Tässä lajissa pitäisi pystyä erottumaan jollain erityisen mielipuolisella visiolla tai ainakin röyhkeällä rokkaavuudella. Infected Flesh jää valitettavasti harmaaseen keskikastiin.

Seppo Rautio