I LIED: World Insane DEMO

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

En pystynyt kuuntelemaan tätä ensimmäisellä kerralla loppuun saakka. Revin levyaseman irti koneestani ja heitin takaisin pöydälle, jolta sen olin ottanut. Olisi se pitänyt arvata, kotimainen dödis/rässi ei minua yleensä piristä. Tämä on sääli sinänsä, sillä levy alkaa yhtyeen nimen mukaisesta Arnold Schwarzenegger -lainauksella Commando-elokuvasta. I lied. Arskafanina hieman harmittaa, että hyvät asiat on runnottu ei niin mainion musiikin kanssa yhteen.

Demolla on kolme kappaletta, jotka ovat kaikki alle viisiminuuttisia. Kahden ensimmäisen vaihtumista en ensimmäisellä kuuntelukerralla edes huomannut. Viimeinen ja samalla demon nimikkokappale World Insane alkaa lupaavasti ja aloin melkein pitää kappaleesta…kunnes kahdesta ensimmäisestä kipaleesta tuttu riffi taas jatkui. Toisella kuuntelukerralla erehdyin luulemaan oven narinaa osaksi ensimmäistä kappaletta, kahta ensimmäistä biisiä ei vieläkään erota sen enempää toisistaan, mutta kun kolmannen saa kuunneltua loppuun ei ole enää niin paha mieli. Kappaleella voisi olla jopa potentiaalia.

Jos mitään musiikkia nimitetään genreillä death metal sekä thrash metal en oikein osaa edes odottaa mitään geneerisestä mätöstä poikkeavaa. Se kai tässäkin eniten harmitti. Ei yllätyksiä, ei uutuuden viehätystä, vaikka bändi vasta aloitteleekin, eikä edes sen suurempaa iloa kuunnella.

Camilla Perttula