FORSYTHIA – Your Delusion DEMO

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Monta kertaa yksinkertainen voi olla toimivinta. Mainiona esimerkkinä edellä mainitusta toimii jyväskyläläinen Forsythia, jonka demo sisältää neljän kappaleen verran vanhan koulukunnan groovaavaa death metalia. Riffit raikaavat ja rummut groovittelevat taustalla vokalisti Aurasen muristessa niin, että eläkeikäisiä hirvittää.

Musiikillisesti kaikki on kohdallaan. Kasassa on erittäin laadukas paketti, varsinkin kun ottaa huomioon että demo on yhtyeen ensimmäinen. Innolla odottelen, minkäsorttinen pläjäys demo numero kaksi mahtaa olla. Taitoa kaveruksilla nimittäin piisaa. Leveämmäksi hymyäni tekevät myös demon mukana tulleet äärimmäisen esimerkillisesti rakennettu saatekirje sekä lyriikat.

Mikäli yhtye saa vielä kaivettua edustamansa linjan ehdottomasti parhaat ainekset omaan soppaansa, on luvassa sellainen jytky, että oksat pois. Tällaisenaankin bändi on kovaa tavaraa, kunhan isompi yleisö pääsee sitä kuulemaan. Forsythia (suom. onnenpensas) on yksi niistä harvoista tapauksista, jotka kotimaisen demomusiikin rintamalla tekivät allekirjoittaneeseen oikeasti vaikutuksen.

Juuso Viljanen

http://www.myspace.com/forsythiadeathmetal