FACE OF CHAOS – Face of Chaos

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Melkoisen nuoren näköisistä kavereista koostuva Face of Chaos on kainuulainen death ja thrash -vaikutteista metallia soittava viisihenkinen yhtye. Face of Chaos -demo on yhtyeen ensimmäinen julkaisu ja se on vielä yllättävän laadukas ja hyvin tuotettu sellaiseksi.

Kappaleet ovat meneviä ja soittimet erottuvat toisistaan, eikä levyn soundeissa ole tällaiseksi nauhoitukseksi moitittavaa. Vokaalit karjutaan ulos pieteetillä ja oikein asiallisella raivolla niin, että ne sopivat musiikkiin erinomaisesti. Yhtye on soittotaitoinen ja kaksi kitaraa tuovat musiikille ulottuvuutta. Molemmat kappaleet demolla ovat hyviä ja niissä on miellyttävää runttausta, mutta välillä myös hidastellaan sopivasti tai annetaan aikaa riitasointuisille melodioille. Demo oli oikein positiivinen yllätys ja tästä orkesterin on oikein hyvä jatkaa eteenpäin.

Aleksi Vaittinen