EVIL PALACE – Born in Darkness

Evil Palace
Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Immortal Frost Productions

Hiton huonoa black metalia. Sitä tämä on, ei pääse mihinkään. Ukrainasta on kotoisin moni underground-klassikko ja laajempaakin suosiota saanut genren edustaja, mutta Evil Palace ei kyllä tuohon porukkaan pääse. Debyytillään bändi yrittää kehitellä jonkinlaista painostavaa sinfonista black metal -myrskyä, mutta hyvin huteraksi puhalteluksi se jää.

Aivan liian pitkän industrial-vaikutteisena laahaavan introkappaleen jälkeen pamahtaa ilmoille soitanta, jossa naputtava rumpukone on keskeisessä osassa, samoin tylsästi ujeltavat syntikat. Vokalistin ulosanti on tasaista kähinää ja riffit tylsää peruskamaa. Kappaleissa ei synny kunnollista jännitettä ja imua vaan kaikki elementit tuntuvat vain pyörivän tehosekoittimessa vailla päämäärää. Soundimaailmakin on kovin sekava. Lisäksi englanninkieliset sanoitukset ovat ankeita kliseekimppuja, usein vieläpä kielellisesti päin honkia. Nopeat rytinät ovat tylsiä ja hiljaisemmat kilinät ja hiplailut ne vasta tylsiä ovatkin. No, joissain kohdissa tämä sentään kuulostaa jotenkuten siedettävältä kovempien bändien jäljittelyltä.

Seppo Rautio