EKSTENSIO – Lupaus [EP]

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: omakustanne

Jykevästi ja varmoin ottein vyöryttää tämä Hämeenlinnan seudulta kotoisin oleva orkesteri musiikkiaan. Äänitteen sisältö on modernia ärhentelymetallia rytmikkäällä riffittelyllä ja viileällä melodisuudella varustettuna. Bändi soittaa hyvin yhteen, ja etenkin kitaristien yhteispeli sujuu napakasti.

Vokalistin käheä karjunta, samoin kuin melankolinen (ja hieman ärsyttävästi naukuva) laulu vievät ajatuksia Mokoman suuntaan. Tietysti mukana on myös pakollisia ”rankennuksia” säkeiden loppuun ärjyttyjen rääyntävenytysten muodossa. Nämä kolme kappaletta kulkevat sinänsä varmaotteisesti kuin raiteita pitkin, eikä mitään suuria yllätyksiä tule vastaan. Temmot, riffittely, melodiat, kaikki tuntuu hyvin turvalliselta. Ihan hyvin tehtyä perusjytinää, mutta jotenkin tyhjä olo tästä jäi. Kenties jotain hulluutta, tunnetta, vaaraa, kiemuroita jäin kaipaamaan.

Seppo Rautio