DYING FETUS: Grotesque Impalement (uudelleenjulkaisu)

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Relapse Records

Tämä uusintarykäisy on mukava muistutus siitä ettei Dying Fetus aikoinaan turhaan kerännyt mainetta brutaalin ja teknisen death metallin yhtenä esi-isänä. Vuonna 2000 yhtyeen omalla levymerkillä Blunt Force Recordsilla julkaistu Grotesque Impalement EP on yhä ankara pyyhkäisy vasten kasvoja. Myöhemmin Misery Indexiksi jakaantunut porukka paiskoo tällä lätyllä sen verran tiukkaa ja reipasta rytinää että hymy nousee korviin asti. Ote on hiomattoman raaka ja poikamaisen innostunut, mutta hyviä riffejä tuntuu tulevan solkenaan.

Koska kyseessä on uusintapainos niin totta kai tähän on lykätty mukaan ylimääräistä sälää. Vitsihengessä väännetyt hard rockailut Hail Mighty North/Forest Trolls of Satan ja Dumpster Love eivät oikein kuulu kokonaisuuteen vaikka kuinka olisi ollut studiossa mukamas hauskaa. Noh, tokihan tuosta saa kuvan siitä että osaa ne pojat muutakin kuin blastata ja tuutata nupit kaakossa.

Itse EP:lle kuuluu isommat pisteet kuin tälle kokonaisuudelle. Faneille lie ihan kiva keräilypläjäys tämäkin.

 

Teemu Vähäkangas