DRÜNKEN BASTARDS: Horns Of The Wasted

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Hells Headbangers Records

Vuonna 2004 perustetun unkarilaisbändin old school thrash metalissa punkkia on enemmän kuin mausteeksi. Esimerkiksi Alcoholic Big Tits -kappaleen pääriffi kuulostaa hämmentävän paljon muinaisen suomalaisen hardcore-bändin Raamattupiirin Kissa kävelee -biisin vastaavalta. Vanhoja kielisukulaisiahan tässä ollaan, joten lainaaminen sallittakoon.

Alcoholic Big Titsin lisäksi myös kappaleet Posercrusher ja Drink With Satan on aikaisemmin julkaistu 2007 ilmestyneellä Poserchrusher-debyytillä. Lisäksi ”uuden” levyn kahdeksasta kipaleesta kaksi osoittautuu bändien Barbatos- ja Eat My Fuk -lainoiksi, joten hieman kyseenalaisesta julkaisusta tässä kaiken kaikkiaan on kysymys, etenkin kun kiekon kesto ei ylitä 20 minuuttia. Eli kokopitkän levyn hintaa tästä ei kannata missään nimessä maksaa.

Yhtyeen edustamalle kuperkeikkavesi-punk-thrash-heville löytyy varmasti ymmärtäjiä ainakin Saksasta ja Japanista. Soolot kitaristeilta irtoaa terhakkaammin kuin Barbatosilta ja kappaleetkinantavat tarkoituksenmukaisen lähtölaukauksen juopottelurituaalin käynnistämiseksi, mutta eiköhän tämä alcoholic-alagenrekin ala jo pikku hiljaa olla puhkijuodun spurgun maksan lailla loppuun ryystetty. Ai niin, tissien, Saatanan ja viinan ohella Drünken Bastards käsittelee lyriikoissaan myös ydinjätteitä ja säteilyä, jubdiduu!

Tuure Heikkilä