DELIVERANCE – Relentless Grace

379234
Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Empire Records

Antiristus sentään! Oulusta pamahtaa koko kehon seisauttava rocklevyllinen pitkäsoittoansa debytoivaa Deliverancea, ja bändi ei jätä seisokista kärsivää kylmäksi. Maistuu hyvältä ja sukuelimissä tuntuu. Isku on nopea ja taidokkaat trubaduurit lyövät kuuntelijan lopullisesti tantereeseen.

Vaikka kyseessä onkin vasta yhtyeen debyyttialbumi ei se anna menoa häiritä, sillä miehillä on meno kuin kokeneilla konkareilla. Soolot ovat kovia kuin graniitti ja korkealla kuin olympos. Idoleiksensa pojat mainitsevat mm. Danzigin, Black Sabbathin, Saatanan ja tissit. Nämä tuntuvatkin musiikissa positiivella maulla. Toivon yhtyeelle hienoa uraa.

Pahaa sanaa ei millään tahdo saada tästä tortusta väännettyä, sen verran päänsisäistä korvamatoa miellyttävää Relentless Gracen ulosanti on. Eihän tässä muuta kuin kaljakassit, hihi kassit, kainaloon ja keikalle mars.

A.P. Ekdahl