DEATHMARCHED – Open Fire

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Vuorossa taas death metalia ja tällä kertaa Seinäjoelta. Vuonna 2009 perustettu nelihenkinen pumppu julkaisee nyt ensimmäisen demonsa. Tyyliltään hyvin perinteistä modernia thrashin ja death metalin sekoitusta kolmen biisin verran tarjoileva lätty kulkee hyvin suoraviivaisia linjoja.

Mitäpäs tästä nyt oikein sanoisi. Omaperäisyydestä Deathmarchedia ei juuri voi haukkua vaan biisit kuulostavat aikalailla genren peruskauralta alusta loppuun. Paras biisi on levyn päättävä Go War, mutta sekin loistaa vain hetkellisesti. Soittotaidot tuntuvat olevan hyvin hanskassa, mutta lauluun ja soittoon kaipaisi pientä vaihtelua peruspaahdon rinnalle, vaikka ne toimivatkin pääasiassa ihan kelvosti.

Ensimmäiseksi demonauhoitukseksi Open Fire on ihan menevä maistiainen, mutta ei aiheuta mitään suurempaa kiinnostusta. Biiseihin kaipaisi enemmän vaihtelua ja äänimaailmaan jotain omaperäisempää soundia tasapaksun jyrinän tilalle. Tällaisenaan demo ei muutamaa potentiaalista kohtaa lukuun ottamatta jaksa sotauhoineen herättää mitään tuntemuksia puoleen eikä toiseen.

Markus Mähönen