CAST TO WOLVES – Rehearsal_room-2011-05-02 DEMO

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Cast to Wolves tulee toistamiseen. Edelliseen demoon verrattuna kappaleita on tuplasti, mutta niiden keskimääräinen pituus on tippunut hiukan. Taso on sen sijaan hyvin samaa.

Räyhäämistä on huomattavasti enemmän, ja vokalisti kuulostaakin hetkittäin sekoitukselta Chuck Schuldineria ja Martin Van Drunenia. Edellisenkin demon kohdalla suurimmaksi kompastuskiveksi muodostui huono äänityslaatu, ja samaa on alleviivattava tämänkin ”lätyn” kohdalla. Tosin, treenisnauhalta nyt on turhia puhtauksia odotellakaan, mutta ainahan sitä sopii toivoa.

Kappaleissa on edelleen runsaasti metallia, mutta vielä enemmän punkkia. Tahti on nopea, mutta kappaleissa ei tahdo olla tarpeeksi jytyä, jotta niistä jäisi kauheasti mieleen.

Kaikkiaan demo on kattaus punk-metalia, jonka läpikuunneltuaan ei mieleen tule aivan heti sitä kuunnella uudestaan. Materiaalissa on potentiaalia, mutta ei tarpeeksi. Edellisen Cast to Wolves –demoarvioni päätin lauseeseen ”Parempi tuuri ensi kerralla, pojat”, ja samaan maneeriin on turvauduttava taas.

Juuso Viljanen