CARNAL DEMISE – Manmade 666 DEMO

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Kun heitetään sekaisin death metal ja rokkaavat riffit, on tuloksena Carnal Demise. Yhtyeen musiikki on samanaikaisesti mukavan aggressiivista, keveän tarttuvaa sekä letkeän groovaavaa otetta. Yhtye mainitsee saatekirjeessään tavoitteekseen nousemisen kohti Suomen metalliyhtyeiden kärkikastia. En pidä tätä mahdottomuutena.

Paikoitellen mieleen tulee eräs toinen demotason, mutta silti huippuluokan yhtye: Ghoul Patrol. Yhdessä nämä kaksi muodostavat pelottavan tehokkaan yhtälön tulokasyhtyeiden joukossa. Kummankin edellä mainitun yhtyeen materiaali on ollut jo demotasolla täysin albumilaatuisen materiaalin kriteerit täyttävää.

Syntyperäisenä savolaisena olen äärimmäisen tyytyväinen siitä tosiasiasta, että Carnal Demise on kuopiolainen yhtye. Tämä osoittaa jälleenkerran toteen sen, että Savosta tulee laatumusiikkia niin kauan, kuin siellä ihmisiä on ja elää. Carnal Demise heittää itsensä sekä savolaisten että kotimaisten demoyhtyeiden kärkinimien joukkoon. Itse asiassa se kuulostaa kolmen biisin demollaan huomattavasti paremmalta kuin moni useammankin pitkäsoiton julkaissut yhtye.

Juuso Viljanen