BLOOD RED FOG – On Death’s Wings

407475
Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Saturnal Records

Kotimainen Blood Red Fog ratsastaa kuoleman siivillä kolmannella täyspitkällä levyllään, joka on kylmä kattaus primitiivisellä äänimaailmalla esitettyä tinkimätöntä mustaa metallia. Yhtyeen tyyli ei ole juuri edellisestä täyspitkästä The Harvestista muuttunut, joka on sekä hyvä, että huono asia. Samanlaiset kierosti tarttuvat melodiat ja junnaavat kitarariffit ovat läsnä, mutta puhtaat vokaaliosuudet ovat poissa. Kappaleet ovat pituutensa puolesta myös hieman totuttua lyhyempiä, eivätkä pyöri siellä kymmenen minuutin tienoilla lukuunottamatta levyn lopettavaa Liberationia.

Jos yhtyeen edellinen levy toimi, niin luultavasti On Death’s Wings ei myöskään tule pettämään. Vaikka levy ei varsinaisesti ole huono, niin oli se silti itselle pieni pettymys. Vaikka julkaisulla on myös erittäin tarttuvia kohtia, ja muutama hyvä kappale, kuten Black Hole Soul, ei se kuitenkaan yllä ihan samalle tasolle edellisen The Harvestin kanssa.

Aleksi Vaittinen