BLACK BAY – Feeding It…

Black Bay - Feeding It...
Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Tmina Records

Teille, jotka olette kesäaikana lukeneet aktiivisemmin näitä levyarvioita, on voinut tulla mieleen, että kuunteleepa se Marila mielestään hyvää musiikkia. Totta on, että olen saanut nauttia viimeviikot laadukkaasta musiikista. Kuitenkin Black Bay -yhtyeen debyyttiä pyöritellessä tunnen painetta ohimoissa ja myötähäpeänpuna nousee poskiin.

Muodollisesti pätevä Feeding It… on kyllä, äänimaailma, mukaanlukien mukarankka laulaja, ovat täysin soittolista kelpoista tavaraa. Kruunataan homma vielä kömpelöllä tietokonegrafiikalla ja maailman paras Machine Head -wannabe-tittelillä. Muuan kotimaansa ”kärkiyhtye” tulee tästä Sundsvallin poikien metallista mieleen.

Toivottavasti serbialainen Tmina Records ei ole liikoja lupaillut kiinnittäessään Black Bayn. Ei tämmöistä huttua tarvitse tähän maailmaan yhtään enempää. Onhan se kiva, että nuoret harrastavat, mutta en löydä tähän tekeleeseen muuta syytä kuin jostakin on lähdettävä. Taiteen tekemisen suhteen olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että tarve tulee ennen tekniikkaa.

Hannu Marila