ANGREPP: Warfare

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Abyss Records

Ruotsista kajahtaa ilmoille sodanjulistus, kun Angrepp vyöryttää taistelutanterelle ruudinkatkuisen esikoisensa. Rujon ja yksinkertaisen blackthrashin sekä punkahtavan rymistelyn nimeen vannova viisikko on kasannut 35 minuuttia kellottavan kiekon, jonka aikana kuulijalle ei liiaksi suoda hengähdystaukoja. Lyriikoissa ja levyn kansitaiteissa Angrepp yhdistele hyvin kliseisesti sotateemoja ja jumalanpilkkaa, joten innovatiiviseksi tätä orkesteria ei voi kehua, mutta toisaalta yksinkertaisella reseptillä on saatu kasaan kohtuullisen toimiva kokonaisuus.

Edellä mainittu yksinkertaisuus on levyn vahvuus, sekä samaan aikaan myös sen ehdoton heikkous. Simppelit kappaleet tempaisevat helposti kuulijan mukaansa, mutta toisaalta jotkut korvaparit saattavat kokea Warfaren sävellykset liian puuduttaviksi. Tähtihetkinä mainittakoon levyn introa seuraava Five Horned Formation ja kiekon päättävä Dictator, jotka vastaavat riffiosaston kovimmista paukuista.

Lauri Manninen