ANAL BLASPHEMY – Perversions of Satan

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Hammer of Hate

Anal Blasphemyn tähänastinen kuuntelemattomuus on minulla johtunut täysin samasta asiasta kuin Anal Cuntinkin kuuntelemattomuus: jos bändin nimessä on sana “anal”, se tuskin on vakavastiotettavaa tai edes hyvää. Olen ollut väärässä.

Perversions Of Satan on siis minulle ensimmäinen kuulemani Anal Blasphemy -albumi. Lähden tähän kokemukseen mahdollisimman avoimin mielin. Pari ensimmäistä kertaa jättävät mieleen lähinnä introraidan sisällään pitämän, itse valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen rukouksen Saatanalle sekä ajatuksen, että tällaistakos tämä anaalibläkkis sitten on. Useita kuuntelukertoja myöhemmin huomaan olevani täysin levyn lumoissa. Albumin raakuus on jotain aivan käsittämätöntä. Kahdeksan raidan mittaisena levy on vieläpä mainion mittainen annos synkkyyttä, raakuutta, brutaaliutta ja tummanpuhuvaa sanomaa.

Anal Blasphemyn tähänastinen diskografia kattaa reilun määrän demoja, muutaman splitin, EP:n ja kaksi täyspitkää, Perversions Of Satanin ollessa kolmas, ja usein yhtyeelle se vaikein levy. Allekirjoittaneen materiaali sai täysin haltioihin. Varsinkin nopeissa purkauksissa yhtye osoittaa vetovoimansa, mutta myös tunnelmointipuolella kokemus puhuu ja näyttö on vahvaa. Teen tähän samaan yhteyteen myös lupauksen tutustua yhtyeen aiempaan tuotantoon. Tätä on nimittäin saatava lisää, niin saatanan perverssiltä kun se kuulostaakin.

Juuso Viljanen