AKMA – Medusa DEMO

Arvosana:www.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Julkaisija: Demo

Akma-yhtyeen jäsenet, nostan teille hattua! Olette tehneet historiaa laittamalla liikkeelle kutakuinkin täydellisen promopaketin. Sen lisäksi, että tässä on demolevy ja saatekirje, on mukana myös dvd-levy, joka pitää sisällään muun muassa grafiikkaa, demon kappaleet ja noin viiden minuutin mittaisen videonpätkän, jossa esitellään yhtyeen livenäyttävyyttä. Ihailtavaa ahkeruutta.

Ja sitten itse asiaan, eli demon musiikkiin; Akma sotkee Machine Head -tyylistä nyky-thrashia ja melodista death metalia saaden kasaan ultrametallia, kuten he itse tyylilajiaan kuvaavat. Blastissa piisaa ja kitarankieliä sahataan vimmatusti. Eikä lopputulos ole ollenkaan pöllömpää. Biisit ovat hyvin sävellettyjä ja sovitustyöhönkin on varmasti nähty vaivaa. Suurimmiksi kompastuskiviksi muodostuvat ehkä turhan ohut kokonaissoundi sekä vokalistin kähinä. Hiukan munaa kummallekin osa-alueelle, niin johan potkii. Vokalistin munista puheen ollen, bonusvideolla laulaja vetelee keikalla sinisessä, jopa kiusallisen lyhyessä mekossa. On sitä munaa kuitenkin sen verran, että näin viitsii tehdä. En tohdi haukkua mitään, sillä siihen ei ole tarvetta.

Juuso Viljanen